O‘QITUVCHI NUTQINING STILISTIK MADANIYATI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada o‘qituvchi nutqining stilistik madaniyati, uning ta’lim jarayonidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqotda nutq madaniyatining asosiy ko‘rsatkichlari, o‘qituvchi nutqidagi uslubiy xatolar hamda ularni bartaraf etish usullari yoritilgan. Olingan natijalar o‘qituvchining kasbiy mahorati bilan nutq madaniyati o‘rtasidagi uzviy bog‘liqlikni ko‘rsatadi.