O‘ZBEKISTON BANK TIZIMIDA KREDIT SIYOSATI VA UNING IQTISODIY O‘SISHGA TA’SIRI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekiston bank tizimidagi kredit siyosati nima va u qanday ishlaydi hozirgi kunda iqtisodiy o’sishga bo’lgan fikrlar yorqin aks ettirilgan.