ISLOM BANK TIZIMINING O‘ZBEKISTONDAGI RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Islom bank tizimining O‘zbekistonda shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va istiqbollari tahlil qilinadi. Maqolada islomiy bank xizmatlarining iqtisodiy barqarorlikni ta’minlashdagi roli, aholining diniy qadriyatlari va moliyaviy ehtiyojlari bilan bog‘liq jihatlar yoritilgan. Islom bank tizimining afzalliklari, mavjud muammolar va huquqiy asoslarni mustahkamlash yo‘llari haqida fikrlar bildirilgan.