KICHIK BIZNES SUBYEKTLARINI KREDITLASHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatining iqtisodiy mohiyatini va afzallik jihatlarini baholash va ularni kreditlash orqali qo‘llab - quvvatlash hamda uning nazariy asoslariga baho berishda avvalo, ushbu sohaning evolyutsion rivojlanishini nazariy jihatdan chuqur bilish va o‘rganishni talab etadi.