MUSIQIY TARIXIY MUSIQASHUNOSLIK (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada ko’p asrlik an’anaviy musiqa ijodining serqatlamligi, marosim, urf-odat, turli hodisa va tadbirlar bilan bevosita bog‘langan folklor, xalq ijodi, og‘zaki an’anadagi professional musiqa yo‘llari, An’naviy musiqa ijodining tarixiy ko‘rinishlari yoritilgan.