NEFTNI QAYTA ISHLASH KORXONASI OQOVA SUVLARINI TOZALASH UCHUN SAMARALI ADSORBSION–KATALITIK NANOTIZIMLARNING OLINISHI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
TiO₂, fotokataliz, adsorbsiya, fenol, neft mahsulotlari, nanotizim, ekologik muhofaza, oqova suv.