BOSHLANGʻICH SINFLARNI OʻQITISHDA TAʼLIM TIZIMIGA INNOVATSION YANGILIKLAR KIRITISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarni oʻqitishda taʼlim jarayoniga innovatsion yondashuvlarni joriy etishning ahamiyati, uning taʼlim sifatini oshirishga taʼsiri hamda yangi texnologiyalar va metodikalarning tatbiqi tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy taʼlim tizimida innovatsiyalarni qoʻllash yoʻllari va ularning amaliy samaradorligi haqida fikrlar bildirilgan.