ECONOMIC ACTIVITY FOREIGN OF UZBEKISTAN OF SECURITY SOME ASPECTS (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Мақолада Ўзбекистон Республикасининг ташқи иқтисодий фаолияти хавфсизлигининг айрим жихатлари турли хил хукумат қарорлари, қонун хужжатлари орқали тахлил қилинган шунингдек мамлакатимизнинг ташқи иқтисодий фаолияти хавфсизлигини таъминлаш, бу сохани юқори босқичга олиб чиқишга доир таклиф ва тавсиялар берилган.