BOSHLANGʻICH SINF DARSLARIDA INTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilari uchun ta’lim jarayonida interfaol o‘qitish metodlaridan foydalanishning ahamiyati, samaradorligi va metodik yondashuvlari tahlil qilingan. Interfaol metodlar o‘quvchilarni darsga faol jalb qilish, ularning mustaqil fikrlashini, nutq faoliyatini, muloqot madaniyatini rivojlantirishga xizmat qiladi. Tadqiqotda “Aqliy hujum”, “Klaster”, “Insert”, “Bumerang”,