THE METHODOLOGICAL FOUNDATIONS OF DEVELOPING LOGICAL THINKING IN PRIMARY SCHOOL MATHEMATICS LESSONS (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining mantiqiy fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirishning zarurati, ularni rivojlantirishga xizmat qiluvchi metodik yondashuvlar va matematik darslarda qo‘llaniladigan usullar haqida fikr yuritiladi. Mantiqiy fikrlashning shakllanishi nafaqat matematika fanini o‘zlashtirish, balki o‘quvchining kundalik hayotdagi muammolarni hal etish qobiliyatini rivojlantiradi.