TIBBIYOT OLIYGOHLARIDA TABIIY FANLARNI INTERFAOL USULLARDA OʻQITISHNING MUAMMOLARI VA YECHIMLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada tibbiyot oliygohlarida tabiiy fanlarni, jumladan, biologiya, kimyo va fizika fanlarini interfaol usullar asosida o‘qitish jarayonidagi mavjud muammolar va ularning yechimlari yoritilgan. Interfaol ta'lim texnologiyalarining zamonaviy dars jarayoniga integratsiyalashuvi o‘quvchilarda tanqidiy va ijodiy fikrlashni shakllantirish, kasbiy ko‘nikmalarni mustahkamlashga xizmat qilishi tahlil qilinadi.