RAZMALIN GULINING SHIFOBAXSH XUSUSIYATLARI VA KUNDALIK HAYOTIMIZDA QO`LLANILISH USULLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
ushbu maqola rozmalin guli haqida umumiy ma`lumot va dorivor xususiyatlari haqida yoritilgan. Kyeingi maqolalarimizda gulning ko`payish usullari haqida yoritamaiz.