KO‘KYO‘TAL BILAN KASALLANGAN ERTA YOSH BOLALARDA BRONX-O‘PKAASORATLARI SOLISHTIRMA TASHXISOTI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada respirator-sinsitial virus va ko‘kyo‘tal virusi bilan kasallangan erta yosh bolalarda bronx-o‘pka asoratlari solishtirma tashxisotini Surxondaryo viloyati Termiz shahar markaziy poliklinikasida 2023-2024 yillar mobaynida ko‘kyo‘tal bilan kasallangan 50 nafar bemor bolalarda olib borildi.