RAQAMLI MODA DOIRASIDA MILLIY IDENTITET: O‘ZBEK DIZAYNINING GLOBAL SAHNADAGI TALQINI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston milliy dizayn maktabining raqamli moda muhitida shakllanishi, global sahnadagi talqini va madaniy identitetni saqlashdagi roli tahlil qilinadi. 3D-modellashtirish, virtual kiyimlar va NFT kabi XXI asr texnologiyalari moda dizaynida katta o‘zgarishlar keltirdi.