BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIM TAMOYILLARINI JORIY ETISHNING AHAMIYATI VA SAMARADORLIGI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda inklyuziv ta’lim tamoyillarini joriy etishning ahamiyati va samaradorligi o‘rganiladi. Tadqiqotda inklyuziv ta’limning ta’lim tizimida o‘quvchilarning teng imkoniyatlar asosida ta’lim olishlarini ta’minlashdagi roli, shuningdek, ta’lim jarayonining sifatini oshirishdagi o‘rni tahlil qilingan.