BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARI NUTQINI INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA O’STIRISH USULLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining nutqini  rivojlantirishda integrativ yondashuv usullari umumiy xususiyatlari atroflicha bayon qilinadi.