O‘ZBEKISTONNING RAQAMLI MEHNAT BOZORI VA BANDLIK SIYOSATINI TAKOMILLASHTIRISH YO’LLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Annotatsiya Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida raqamli mehnat bozori shakllanishi jarayonlari va u bilan bog‘liq bandlik siyosatining takomillashtirilishi muammolari ko‘rib chiqiladi.