DAVLAT IQTISODIY XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDAGI ICHKI XAVFLAR: ULARNING IQTISODIYOTGA SALBIY TA’SIRINI KAMAYTIRISH YO’LLARI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola davlat iqtisodiy xavfsizligini ta’minlashda ichki xavflarning iqtisodiyotga salbiy ta’sirini tahlil qiladi. Tadqiqot metodologiyasi sifatida statistik va analitik usullar qo'llanilib, xavflarni kamaytirish yo’llari taklif etiladi. Natijalar iqtisodiy barqarorlikni oshirishga xizmat qiladi.