ТАБИАТ ВА ЖАМИЯТ ТИЗИДАГИ ЭКОЛОГИК МУАММОЛАРНИНГ ДОЛЗАРБЛИГИ (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Мақолада экологик муаммолар, маънавий ахлоқий омил, “табиат-жамият-инсон” муносабатлар, соҳлом тафаккур, экологик онг, экологик муносабатлар интеграцияси масалалари хусусида фикр юритилади