ARXIV HUJJATLARINI RAQAMLASHTIRISH VA ULARNI ONLAYN SAQLASH: INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR VA KELAJAK ISTIQBOLLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada arxiv hujjatlarini raqamlashtirish jarayoni, bu boradagi zamonaviy texnologiyalar va ularning qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Raqamlashtirish nafaqat hujjatlarni saqlash xavfsizligini ta'minlash, balki ularga tezkor va qulay kirish imkoniyatini yaratadi.