"KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH BUTUN BIR JAMIYATIMIZNING ISHI!" (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada korrupsiyaga qarshi kurash masalasi butun jamiyat zimmasidagi mas’uliyatli vazifa sifatida ko‘rib chiqiladi. Korrupsiyaning ijtimoiy-iqtisodiy zararlarini kamaytirish, fuqarolik jamiyatining roli, ta’lim va profilaktika choralarini takomillashtirish bo‘yicha ilg‘or strategiyalar tahlil qilinadi. Tadqiqotda O‘zbekiston Respublikasi qonunchiligi, xalqaro tajriba hamda so‘nggi yillardagi statistik ma’lumotlarga asoslangan tahlil keltirilgan.