AHOLI BANDLIGINI TAʼMINLASH VA MEHNAT BOZORINI RIVOJLANTIRISHDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING O‘RNI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola aholi bandligini taʼminlash va mehnat bozorini  rivojlantirishda kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning o‘rnini tahlil qiladi. Tadqiqot  natijalari, ushbu sektorlardagi innovatsiyalar va ish o‘rinlari yaratilishining  ahamiyatini ko‘rsatadi