MILLIY IQTISODIYOTDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK FAOLIYATIDA BOSHQARUVINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Maqola, milliy iqtisodiyotda kichik biznes va xususiy tadbirkorlik  faoliyatini boshqarishni rivojlantirish istiqbollarini tahlil qiladi.