SHUKUR XOLMIRZAYEVNING “OMON OVCHINING O’LIMI” HIKOYASINING BADIIY TAHLILI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Shukur Xolmirzayevning “Omon ovchining o‘limi” hikoyasidagi tarbiyaviy ahamiyatlar  berilgan.