TALABALARNING BILIMGA QIZIQISHLARINI RIVOJLANTIRISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Fan yo‘nalishi bo‘yicha bilim, ko‘nikma va malakalarni  rivojlantirishga yo‘naltirilgan mutaxassislarni an’anaviy tayyorlash zamonaviytalablardan tobora orqada qolmoqda. Ta'limning asosi o'quv fanlari emas, balki fikrlash va harakat qilish usullari bo'lishi kerak.