BOSHLANG’ICH SINFLARDA TINISH BELGILARINI O’RGATISH METODIKASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tinish belgilarini o‘rgatish jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalar, samarali metodikalarni va oʻyin texnologiyalarini qo‘llash imkoniyatlarini hamda savodini oshirishda tinish belgilari mavzusini o’rni va ahamiyati ochib beriladi. Shu o’rinda, 1-4-sinflarda tinish belgilariga oid mavzular va mashqlarning tahlili bayon etiladi.