IKKINCHI TАRTIBLI EGRI CHIZIQLАRNI АVVАLDАN BERILGАN PАRАMETRLАR АSOSIDА KONSTRUKTSIYALASH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada avvaldan berilgan parametrlar asosida ikkinchi tartibli chiziqlarni  konstruktsiyalash. Ikkinchi tartibli chiziqlarni avvaldan berilgan parametrlar asosida yasash masalalari talqin qilingan.