HINDISTONNING DASTLABKI MADANIYATI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Hindistonning dastlabki madaniyatini, xususan, Indus vodiysi madaniyatini (Harappa madaniyati) va Vedik davrini o'rganadi. Hindistonning dastlabki madaniyati miloddan avvalgi 2500-1500 yillarga borib taqaladi va bu davrda rivojlangan Indus vodiysi madaniyati Hindiston tarixining muhim bosqichini tashkil etadi.