OSTEOGISTOGENEZ (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu ilmiy maqolamda osteogistogenez jarayonining bialogik, molekulyar va klinik asoslari chuqur tahlil qilingan. Embriologik bosqichlari, osteotsitlar va osteoklastlar faoliyati, gormonlar ta’siri, suyaklarning o’sishi va yangilanishi, ushbu  jarayonlar bilan bog’liq patalogiyalar yoritib berilgan.