SHHT DOIRASIDAGI RAQAMLI IQTISODIY HAMKORLIK VA O'ZBEKISTONNING RAQAMLI INTEGRATSIYASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Shanxay Hamkorlik Tashkiloti  doirasida raqamli iqtisodiy hamkorlikning rivojlanish tendensiyalari, asosiy yo‘nalishlari hamda O‘zbekistonning bu jarayondagi ishtiroki tahlil qilinadi.