MS PROJECTDA SOZLANUVCHI MAYDONDA LOYIHANI AVTOMATLASHTIRISH. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
MS Project dasturida sozlovchi maydonlar bo`yicha ishlash va ma`lumotni avtomatlashtirish  nazarda tutilgan