LOGISTIKA TUSHUNCHASI, TURLARI VA AHAMIYATI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur  maqolada logistika tushunchasiga tarif  berilib , sohasining maqsad vazifalari yoritilib o’tilgan . Logistika turlariga izoh berilib ,  bu sohaning samaradorligini oshirishning afzalliklari keltirib o’tilgan