ARTERIAL QON BOSIM. QONNING ARTERIAL BOSIMINI TEKSHIRISH USULLARINI O'RGANISH (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Arterial qon bosim nima. U qanchay tekshiriladi.Uni o'lchash usullari qanday.Qanday holatlar normal holat va qanday holatlar xavfli holat ekanligi haqida.Qon bosimini o'lchash qoidalari haqida batafsil yoritilgan.