ZAMONAVIY MENEJMENT USULLARI VA ULARNI TATBIQ ETISH YO‘LLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy menejment usullarining mohiyati va ularning tashkilotlarda tatbiq etilishi jarayonini o‘rganishga bag‘ishlangan. Maqolada boshqaruv metodlari, ayniqsa, ma’muriy, iqtisodiy va ijtimoiy-psixologik metodlarning o‘zaro bog‘liqligi va samaradorligi tahlil qilinadi. Bundan tashqari, ushbu metodlarning tashkilotlarning umumiy samaradorligi, xodimlarning motivatsiyasi va ish faoliyatini optimallashtirishdagi o‘rni ko‘rsatib beriladi.