BOSHLANG'ICH SINF OʻQUVCHILARINI ERTAKLAR ORQALI NUTQINI SHAKLLANTIRISH. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada Boshlang'ich sinf oʻquvchilarining nutqini oʻstirishda tafakkurini rivojlantirishda  ertaklarni oʻrni va ahamiyati haqida soʻz boradi.