ESHQOBIL SHUKUR IJODIGA DOIR (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada Eshqobil Shukurning hayoti va ijodiga doir ayrim mulohazalar berilgan. Uning o’ziga xos she’riyati haqida fikr yuritilgan