"BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING TARBIYASIDA MILLIY XALQ O‘YINLARIDAN FOYDALANISH METODIKASI" (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Boshang‘ich sinf o‘quvchilarining tarbiyasida milliy xalq o‘yinlaridan foydalanish metodikasi madaniy elementlarni ta'limga kiritish muhimligini ta'kidlaydi. Ushbu o‘yinlarni qo‘shish, o‘qituvchilarga jismoniy rivojlanish, guruhda ishlash va ijtimoiy ko‘nikmalarni oshirishda yordam beradi. Bu yondashuv o‘quvchilarda mansublik va madaniy identifikatsiyani shakllantiradi, o‘qishni qiziqarli va yoqimli qiladi.