MATN – BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINI O‘QISH VA YOZISHGA O‘RGATISHDA MUHIM VOSITA (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur  maqolada  matn turlari,  xususiyatlari  bilan chambarchas bog‘liq ekanligi va diskursga kiritilgan matnlar so‘zlovchida matnning  mantiqiy  va  semantik  tuzilishini  tushunish  ko‘nikma  va  malakalarni shakllantirish imkonini berishi haqida fikrlar ketiriladi.