MAHALLIY BUDJETLARNING SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING ZAMONAVIY USULLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada mahalliy budjetlarning samaradorligini oshirishning zamonaviy usullari tahlil qilinadi. Mahalliy budjetni shakllantirish va boshqarishda raqamli texnologiyalar, islohotlar, va zamonaviy moliyaviy boshqaruv usullarining roli ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalari zamonaviy yondashuvlar orqali mahalliy budjet samaradorligini oshirish mumkinligini ko‘rsatadi.