YURAK ETISHMOVCHILIGI BO'LGAN BEMORLARNI REABILITATSIYA QILISHNING INNOVATSION USULLARI. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada yurak yetishmovchiligining keng tarqalgan sabablari o’rganildi. Yurak yetishmovchiligi kasalliklari yoshlar va keksa yoshdagi insonlar orasida keng tarqalayotganligi sababli maqolada yurak yetishmovchiligida bemorlarni reablitatsiya qilishning innavatsion usullari o’rganildi va bu borada eng so’ngi ma’lumotlar berildi.