ФЕРТИЛЛИКНИ ТИКЛАШ УЧУН ЛАПАРОСКОПИК УСУЛЛАРНИНГ САМАРАДОРЛИГИ (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Фертилликни тиклашда лапароскопик жарроҳлик усуллари кам инвазив ва самарали даволаш усуллари сифатида қўлланилмоқда. Ушбу мақолада тухум йўллари беккилишини бартараф этиш, эндометриозни даволаш, миомэктомия ва поликистик тухумдон синдроми учун лапароскопик дриллинг каби жарроҳлик усулларининг самарадорлиги таҳлил қилинган.