INFLATSIYA VA UNING IQTISODIY TAʼSIRI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada inflyatsiya tushunchasi, uning turlari, sabablari va iqtisodiy oqibatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, inflyatsiyaga qarshi kurash usullari va O'zbekiston tajribasi o'rganiladi.​