IMMUNITET BILAN BOG‘LIQ KASALLIKLAR VA ULARNING OLDINI OLISH USULLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada inson immunitet tizimi va u bilan bog‘liq kasalliklar haqida batafsil ma’lumot beriladi. Immunitetning turlari, ularning himoya mexanizmlari, zaiflashish sabablari va immunitet yetishmovchiligi bilan bog‘liq asosiy kasalliklar yoritiladi. Shuningdek, immunitetni mustahkamlash usullari va kasalliklarning oldini olish bo‘yicha tavsiyalar keltiriladi.