“TASHABBUSLI BUDJET” ORQALI LOYIHALARNI MOLIYALASHTIRISH YO‘LLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Mazkur maqolada "Tashabbusli budjet" tizimi orqali loyihalarni moliyalashtirish yo‘llari tahlil qilinadi. Tashabbusli budjet tizimi, davlat va jamoatchilik o‘rtasidagi hamkorlikni mustahkamlash, iqtisodiy barqarorlikni ta’minlash va hududiy tengsizlikni kamaytirish uchun samarali vosita hisoblanadi