TA'LIM KLASTERI — TA'LIM JARAYONINI RIVOJLANTIRISHNING NAZARIY-KONSEPTUAL ASOS (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqolada falsafa fanining umumiy kelib chiqishi va falsafiy ta’lim haqida soha olimlarining olib brogan ilmiy tadqiqot natijalaridan kelib chiqgan holda xulosalar jamlanga. Ta’lim falsafasi tushunchasiga umumiy izoh berilib, zamonaviy ta’lim jarayonida ushbu fan va sohaning konseptual ahamiyati tadqiqi etilgan.