FERMER XO’JALIKLARIDA DONLI EKINLARNI YETISHTIRISHNING MAQSADI VA VAZIFASI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ushbu maqola fermer xo’jaliklarida donli mahsulotlarini yetishtirishda mavjud muammolar va yechimlarini tadqiq etadi. Bundan tashqari donlimahsulotlardan sholi yetishtirishda omillar ta’sirini o’rganadi hamda ishlab chiqarishni takomillashtirish bo’yicha takliflar ishlab chiqiladi.