ФИЗИКАДАН ДАРС ВА ТЎГАРАК МАШҒУЛОТЛАРИДА ЯНГИ ПЕДАОГОГИК ТЕХНОЛОГИЯДАН ФОЙДАЛАНИШ. (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2025)
Ўзбекистон  Республикаси «Кадрлар  тайёрлаш  Миллий  дастури»  талабларидан бири таълим  жараёнида  янги  педагогик технологияларни қўллаш, тайёргарликнинг модуль  тизимидан  фойдаланган ҳолда таълим олувчиларни ўқитишни  жадаллаштириш саналади.Республикамизда  таълим жараёнида педагогик  технологияларни қўллашга  доир кенг  кўламда  иш  олиб борилмоқда. Ушбу  муаммонинг илмий-назарий  асослари, ҳар  бир педагогик технологияни  ўзига  хос  жиҳатлари  ишлаб  чиқилиб,  етарли  даражада  тажрибалар  тўпланди.