AMUDARYO SUVIDAN FOYDALANISH MUAMMOSI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Maqolada Amudaryodan Afg’oniston tomonga tortilayotgan Qo’shtepa kanali va bunig oqibatida kelib chiqadigan muammolar, hamda Amudaryo suvidan foydalanishda keyinchalik ma’lum choralar qo’llanishi mumkinligi haqida fikr yuritiladi