ALISHER NAVOIYNING PEDAGOGIK QARASHLARI (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
Alisher Navoiyning pedagogik qarashlari, uning ta'lim va tarbiya sohasidagi yondashuvlari, shuningdek, zamonaviy ta'lim tizimiga ta'siri ko'rib chiqiladi. Navoiyning asarlarida ta'limning ahamiyati, o'quvchilarning shaxsiy rivojlanishi va ma'naviy qadriyatlar haqida fikrlari keltiriladi.