OʻZBEKISTON RESPUBLIKASIDAGI IJTIMOIY OʻZGARISHLAR (ACUMEN: INTERNATIONAL JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY RESEARCH, 2024)
O‘zbekiston Respublikasida ta’lim sohasida amalga oshirilgan islohotlar ko‘rib chiqiladi. Ta’lim islohotlari, o‘zgarishlar, yangi dasturlar va loyihalar bilan birga, mamlakatning kelajagini shakllantirish, inson kapitalini rivojlantirish va global raqobatda muvaffaqiyat qozonish uchun muhim sanaladi. Maqolada islohotlarning maqsadlari, usullari va erishilgan natijalarning tahlili amalga oshiriladi.